Sähköinen taloushallinto

Reaaliaikainen eli sähköinen taloushallinto

Käytössämme on Visma Fivaldi -ohjelmisto, käytämme myös Finago Procountor -ohjelmistoa, jotka yhdistävät yrityksen ja tilitoimiston järjestelmät ja nostavat yhteistyön yrityksen ja tilitoimiston välillä aivan uudelle tasolle.

Ohjelmistot ovat helppokäyttöisiä: ne ovat käytössä aina, ajasta ja paikasta riippumatta. Yrityksellesi sopivan järjestelmän avulla yritys säästää aikaa ja vaivaa ja voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Mapit, liput ja laput ovat historiaa, kaikki tarpeellinen info on pilvessä.

Sähköinen taloushallinto käytännössä

Nykyaikaisen ohjelmiston ansiosta asiakasyrityksemme voivat itse käsitellä myynti ja ostolaskuja, joiden tiedot siirtyvät ohjelmistossa suoraan meille kirjanpitoa varten. Kirjanpito ja palkanlaskenta tapahtuvat samassa järjestelmässä. Lisäksi ohjelmisto mahdollistaa verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanottamisen. Vastavuoroisesti asiakas pääsee halutessaan tarkastelemaan yrityksensä taloustietoja ilman välikäsiä, missä ja milloin vaan.

Molemmat osapuolet pysyvät aina ajantasalla yrityksen taloudesta. Reaaliaikaisuus on talousasioissa iso etu.

Taloushallinto-ohjelmat

Ohjelmistoja myös kehitetään koko ajan, jotta asiakkaamme saisivat parhaan mahdollisen hyödyn irti eli taloushallinnon päivittäiset prosessit haltuun tehokkaasti.

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Perinteinen

Perinteiset tilitoimistopalvelut

Tornion Tilipalvelu Oy

Tornion Tilipalvelu Oy on nuorekas, Taloushallintoliiton auktorisoima täyden palvelun tilitoimisto Torniosta.

Tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Virkamaankatu 10
95420 TORNIO

050 342 5981

Auktorisoitu tilitoimisto